0

Proizvod je dodat u korpu!

Kosili® pitanja

Unapred smo definisali odgovore na najčešća pitanja potrošača. Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem kontakt forme .
Naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ko može da koristi kosili proizvode?

Za Kosili proizvode za osetljivu kožu bebe se posebno osmišljavaju formule još od 1961. godine. {%newline%} Kosili proizvodi su namenjeni: {%newline%} {%checked%} Bebama, majkama i trudnicama {%newline%} {%checked%} Odraslima sa osetljivom kožom {%newline%} {%checked%} Sve starosne grupe

Da li kosili proizvodi sadrže konzervanse?

Da, sadrže. Konzervans štiti proizvode od mikrorganizma: potencijalno štetnih bakterija, gljivica, itd. Konzervans je neophodan u kozmetici. Bez njih bi rok trajanja proizvoda mogao da istekne za nekoliko dana ili nedelja ili bi morali bi da se drže u frižideru. Povećava se takođe i rizik da koža odreaguje na kozmetičke proizvode bez konzervansa iritacijom, crvenilom, upalom. Razlog zbog čega stavljamo konzervanse je što želimo da budemo sigurni u njihovu bezbednost i rok trajanja.

Da li kosili proizvodi imaju rok trajanja?

Da. Kod naših proizvoda stavljamo oznaku „najbolje uporebiti pre kraja: datum utisnut na ambalaži“. Takođe stavljamo oznaku koliko proizvod traje nakon otvaranja koji je obeležen sa teglom i pored naznačen broj meseci trajanja proizvoda nakon otvaranja. Bitno je da se postupa u skladu sa naznačenim rokovima upotrebe jer na taj način koristite ispravan proizvod.

Da li su kosili proizvodi testirani na životinjama?

NE radimo testiranje na životinjama naših kozmetičkih proizvoda.

U kom pogledu su se promenili kosili proizvodi?

Naše formule: {%newline%} {%checked%} Ubačeni su novi tenzidi s ciljem smanjenja iritacije kože {%newline%} Naša ambalaža: {%newline%} {%checked%} Urađen je redizajn sa kojim je osvežen dizajn proizvoda {%newline%} {%checked%} Uveli smo i pumpice kod proizvoda sa većom mililitražom za još lakšu upotrebu ali smo i ostavili proizvode sa čepovima