0

Proizvod je dodat u korpu!

Bezbednost i kvalitet

Kosili je posvećen bezbednosti i kvalitetu proizvoda jer zna da ništa nije važnije od vaših beba. Istraživanja pokazuju da 50% ukupne ljudske populacije ima osetljivu kožu. Sve više dece se rađa sa osetljivom kožom i sklonostima ka alergijama. Razlozi koji prouzrokuju ovu pojavu su individualni, endogeni i egzogeni faktori.Card image cap
Kosili proizvodi

Proizvodi Kosili kolekcije su razvijeni su u saradnji sa timom stručnjaka, dermatolozima i pedijatrima i u potpunosti su prilagođeni potrebama nežne bebine kože, pri čemu je neguju, štite i pojačavaju njenu odbrambenu funkciju. Koža je najveći organ na ljudskom telu i ima sledeće veoma bitne funkcije: {%newline%} {%checked%} štiti od spoljašnjih temperaturnih promena,{%newline%} {%checked%} reguliše temperaturu organizma,{%newline%} {%checked%} zaštitnu ulogu u odbrani organizma od povreda, spoljašnjih uticaja i mikroorganizama.

Card image cap
Koža bebe

Koža bebe je 5 puta tanja u odnosu na kožu odraslih osoba. Bebina koža je tanka i sadrži veoma malo masnoće. Zaštitna funkcija epiderma i kiseli površinski sloj počinju da se razvijaju u četvrtoj godini. Metabolizam esencijalnih masnih kiselina, ceramida, sterola je tek u razvoju pa je hidrolipidni film kože posebno osetljiv. Posledica toga je povećanje broja alergijskih reakcija kao i drugih negativnih posledica kod novorođenčadi.


Card image cap
Kome su namenjeni

Kosili proizvodi su namenjeni:{%newline%} {%checked%} bebama, majkama i trudnicama {%newline%} {%checked%} odraslima sa osetljivom kožom {%newline%} {%checked%} sve starosne grupe

Card image cap
Provera kvaliteta

Dermatološka ispitivanja Kosili proizvoda, odrađeni su u relevantnom institutu u Nemačkoj, dobila su najviše ocene i pokazala su da su proizvodi pogodni za svakodnevno korišćenje. Kvalitet Kosili proizvoda se utvrđuje i uz pomoć raznih laboratorijskih ispitivanja.

Card image cap
Provere tokom i nakon proizvodnje

Kosili proizvodi se proveravaju u više faza u toku proizvodnje kako bi se proverilo da je formula stabilna i da proizvod nije kontaminiran bakterijama.